December 2, 2014

Kisah mengandung 2

Risau aku.

Klu ikutkan stiap hari kena kira pgerakan baby. Start pkul 9 pagi sehingga 10 pergerakan akhir dan catatkan masa.

Tapi baby aku aktif waktu pagi dan malam shj. Klu aku kerja jarang baby bergerak cume beralih posisi tidur (agaknya) itupun sgt jarang-jarang.

Jadi mcmn nk dptkan pegerakn baby yg tepat kan? Aku tyer mama dulu2 kena kira tak pgerakan baby. Mama kata xpayah. Mgkin skrg ni byk hal2 yg x dingini so bykla prosedur. All thing for mami n baby jugak.

Takpelah. As long baby ada movement I think evrythg's gonna be ok. Berserah pd Allah since sbgi manusia xboleh nak kawal smua benda kan :')

Around 3 months to go baby.

1 comment:

Dewi Aja said...

Ibu cantik:)
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)