October 23, 2013

Menjadi penganggur..

Bestnye tak bekerja. Bangun pagi buatkan breakfast untuk suami, salam cium pergi kerja dan aku balik bilik, bukak laptop, and there goes series after series of movies. Yeah!

But thing dun ever go the way we always wanted. Boring.. bosan.. Tak tau apa perlu buat. Dah habis semua cerita series aku tengok. dah kena tggu next week plak untuk tau sambungannya. Dan yang paling tak best aku dah xboleh nak malas-malas tak buat kerja rumah (basuh baju, basuh pinggan dan masak) . Aii...tak bestnya. Otak sentiasa berkembang (i wish) dengan tetiap hari google news, baca fb berkaitan politics and always updated dgn video trending terbaru. But ive nobody to talks too. Malasnya nak keluar rumah hanya nak pegi jumpe kawan-kawan dan kena cepat balik rumah sblm hubby balik. Mcm no point. Dengan duit simpanan yang makin susut (elleh, duit simpanan sangatla, padahal duit gaji terakhir yang tak berapa sen pun) . Crying... Crying...

Last week ada interview untuk assistant exec dekat putrajaya. Oh, by now i didnt receive any phone call yet so i obviously been rejected. Arghhh...

What a future..future...
I'm crying like nobody...
I'got nor job neither money...
Live in my pathetic way...

Damn!

No comments: